Intre pasiune si realitate

Se spune ca visul oricarui barbat  implica o masina tare, scumpa si buna, avand in vedere ca pasiunea numarul unu in lume in randul persoanelor de sex masculin este reprezentata de masini, dar nu in ultimul rand de sport, cu precadere fotbalul. Si vorbind de visul oricarui barbat, acesta poate deveni realitate la rent a car Sibiu, deoarece numai aici poti sa inchiriezi o masina buna, de lux cu care sa te mandresti fara riscul de a-ti face gaura in buget.

Serviciul de rent a car (inchirieri auto) este unul dintre serviciile oferite de firma "MELANIA" clientilor. Aici gasiti printre primii furnizori ai acestui servicu de rent a car aparuti pe piata din Romania, in partea de Sud, zona Muntenia, respectiv Pitesti si in zona centrala, respectiv Brasov. Acest serviciu de inchirieri auto a aparut din dorinta de a satisface la un nivel inalt din punct de vedere calitativ, cerintele si necesitatile clientilor in domeniul inchirierilor auto. Primii pasi in lansarea unui serviciu de acest tip au fost facuti impreuna cu clientii, parteneri externi si interni, atat persoane fizice cat si firme, in anul 2001. De atunci, firma se straduie - ca an de an, sa perfectioneze serviciile oferite clientilor, sa fie cea mai buna, ca in final clientii sa fie multumiti si satisfacuti si sa revina cu placere si sa apeleze la serviciile oferite.

Asadar, daca doriti sa va impliniti visul de a conduce o masina de lux sau pur si simplu aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati pentru cateva zile, atunci aveti ocazia sa inchiriati una dintre masinile din parcul auto ale firmei, dintre care amintim: noua Dacia Logan, Renault Clio Symbol, Renault Megane, Skoda Octavia, Renault Megane Olympic Automatic, Renault Fluence Authentique, Skoda Rapid, Dacia Duster, Renault Trafic, sau chiar VW Passat.