Cum alegi un bec led de 5W

Atunci cand vrei sa achizitionezi un bec led 5W si nu stii de unde sa il iei, trebuie sa te gandesti ca ai la dispozitie cea mai mare piata de desfacere direct pe internet. Asta inseamna ca poti sa te documentezi pe internet, poti sa cumperi sau sa compari direct si la final daca nu esti totusi convins atunci ai sansa sa consulti un specialist, o persoana care sa te ajute in luarea unei decizii de ultim moment.

Chiar daca nu avem deloc experienta in alegerea “instrumentelor de iluminat” intr-o casa, trebuie sa ne gandim nimeni nu este mester in orice, si totusi achizitia unui bec led 5W nu este chiar mare lucru. Desigur, cand vrei sa implementezi un intreg sistem de iluminat si cand vrei sa te folosesti fie de lampi led sau de sisteme mai complexe, poti sa apelezi la ajutorul unui specialist care fie te va indruma catre decizia potrivita, fie va face el treaba in locul tau. Partea frumoasa a becurilor led este insa - nu achizitia - ci montajul direct, avand in vedere extravaganta care poate rezulta la final.

Pe de alta parte avem si spoturile led care nu numai ca sunt foarte la moda, insa au si marele avantaj ca ofera un aspect cu totul diferit. LED-urile de mare putere pot fi folosite acum in fabricarea spoturilor. Datorita dimensiunilor reduse ale corpului de iluminat folosirea becurilor economice a fost imposibila. De aceea aparitia tehnologiei LED si in acest segment va inlocui complet vechile becuri cu halogen datorita eficientei de peste 7 ori mai mare.

Posibilitatea de a folosi variatoare de intensitate pentru noile spoturi cu LED face din aceasta categorie o noua arma a arhitectilor pentru locuinta perfecta! Iar in cazul in care nu sunteti tentat sa incercati o noua tehnologie, atunci puteti macar sa observati modele pe internet si cu siguranta veti fi uimit de rezultate.