Incanta simturile cainelui sau pisicii tale cu hrana uscata Taste of the Wild

Sanatatea si viata animalului de companie depind in primul rand de modul in care este ingrijit. Alaturi de o toaletare facuta cu atentie, hrana joaca un rol foarte important in dezvoltarea normala a animalelor de companie si la modul in care se comporta in diferite situatii. O inventie de data recenta, gama de hrana uscata pentru caini taste of the wild, comercializata de Animalul Fericit, magazin online cu mancare si accesorii pentru animalute de companie de toate felurile, are in fiecare portie cantitea necesara de nutrienti conform standardelor AAFCO.

Fiecare tip din cele noua sortimente diferite de pe site-ul animalul fericit nu are cereale in reteta, hrana este una naturala, fara chimicale, numai din cele mai bune ingrediente, carnea fiind ingredientul de baza in fiecare combinatie. Hrana uscata taste of the wild poate fi administrata la orice varsta s-ar afla cainele, insa difera in functie de talie. Pe langa energia pe care o va avea dupa ce va consuma mancare marca taste of the wild, cainele dvs. va avea o piele sanatoasa si o blanita catifelata, stralucitoare, gratie acizilor grasi Omega-3 si Omega-6, continuti in fiecare portie a hranei uscate. Dintre sortimentele de hrana uscata pe care le puteti cumpara cele mai interesante sunt cele cu carne fripta de bizon si caprioara, cartofi dulci sau mazare de cea mai buna calitate, la care se adauga fructe si legume, cu delicioasa carne fripta de miel sau de somon. Si pentru ca si cainii au dreptul la putin rasfat, puteti sa ii dati animalului de companie hrana uscata cu rata fripta sau prepelită si curcan. Cum impreuna cu simpaticii patrupezi traiesc si pisicutele, si ele pot fi rasfatate cu hrana uscata taste of the wild cu pastrav, cartofi dulci, mazare si fructe si legume sau cu o carnita frageda de pasare si grasime de pui, o carnita de caprioara, somon afumat si peste oceanic.

Trecerea de la meniul obisnuit la cel bazat pe aceasta hrana uscata se face treptat, intr-o saptamana, gradat, pentru a tulbura sistemul digestiv al animalului. Dupa aceasta perioada de acomodare, cand i se da si hrana veche si cea noua, se poate elimina cea obisnuita si i se poate da doar acest tip de hrana. Profitati chiar acum de reducerile de pana la 47 de RON si de livrarea rapida, in 1-4 zile de la confirmarea comenzilor. Livrarea se face in 24 de ore, prin curierat rapid.