Inchirierea unei Dacia Logan

Producatorii de la Mioveni au lansat in urma cu mai bine de 11 ani impreuna cu un parteneriat cu Renault modelul de Dacia Logan. Aceasta masina a fost in primul rand planul unei masini iefitne , de pana in 5.000 euro, care avea ca scop sa fie o masina accesibila tuturor. Cu toate acestea, s-a ajuns sa se vanda fara nicio dotare in jurul acestei sume, dar in mod ironic, masina echipata cu toate accesoriile se gaseste in jurul sumei de 10.000 euro. Totusi, Dacia Logan este o masina reprezentativa pentru romani, fiind o masina inalta, compacta si fiabila. Totodata avand o capacitate a motorului ce se invarte de 1,4 pana la 1,6 si chiar un pic mai mult, aceasta masina are si un consum destul de acceptabil, in medie fiind de 6l/100km.

In alta ordine de idei, vine si intrebarea ,,de ce sa inchiriezi o dacia Logan?" Inchirierea unei Dacia Logan poate avea o multime de beneficii si poate fi facuta din mai multe motive.

Aceasta masina poate fi inchiriata pentru a se observa pe un termen mai mare decat un test drive cum se comporta masina in functie de preferintele pe care clientul le are de la aceasta masina, astfel poate sa inchirieze masina pentru o saptamana sau mai mult si sa o testeze pe munte, pe drum forestier, etc.

Totodata, aceasta masina poate fi inchiriata chiar si pentru o vacanta in Romania, fiind o masina spatioasa si fiabila pentru asa zisul sofat ,,croaziera". Aceasta poate fi folosita atat in zona montana, cat si in zone de litoral. Alte motive pentru care ar fi o varianta atractiva pentru a fi inchiriata in timpul unei vacante este faptul ca pretul pentru inchirierea acesteia este mult mai mic decat la alte masini asemantoare cu aceasta. Combustibilul pe care il consuma de asemenea nu este mult ridicat peste medie.

In plus de asta, a aparut si un model nou de Dacia Logan, cu un aspect mai modern decat vechiul model. Acesta se poate inchiria si el de asemenea, mai ales la firmele de inchiriere care sunt deschise de mai putin timp, acestea avand in posesia lor foarte multe masini noi. In concluzie, Dacia Logan este o masina rentabila din punct de vedere al inchiriatului, avand foarte multe beneficii. Totodata are si un aspect placut. Probabil o cursa cu o masina de acest gen va va putea da o alta parere despre lucurile realizate in Romania.