Cum sa organizezi un botez in cei mai simpli pasi

Atunci cand organizeaza un botez - parintii noului nascut uita de toate cele ce ii inconjoara si se invaluie in bucuria evenimentului cu pricina, chiar daca oboseala si stresul post nasterii sunt destul de mari. Botezul insa - cel putin la noi in tara se organizeaza, cam cu o luna inainte - timp foarte scurt pentru a pune la punct toate detaliile, mai ales ca bebelusul necesita atentie 24 de ore din 24.

Partea buna este ca mai exista si bunici, mai exista si nasii de botez si poate, in unele cazuri, si multi prieteni si un tatic ajutator care sa imparta sarcinile cu mamica. Botezul in sine nu este greu de organizat. Poti sa gasesti pe internet restaurante Bucuresti si sa stabilesti un meniu botez chiar si online sau la telefon. Asta inseamna ca nu trebuie sa te deplasezi neaparat de acasa in cazul in care tatal lucreaza si mama nu poate iesi cu bebelusul.

Unele restaurante tin cont de zilele saptamanii, insa la altele botezul se poate face si joia sau vinerea. Avand in vedere ca timpul de organizare este scurt, la un astfel de eveniment nimeni nu mai face mofturi la ales daca botezul cade pe timp de toamna cand sunt foarte multe nunti. Pe de alta parte alegerea restaurantului nu trebuie sa fie facuta decat in functie de spatiu si de meniul pe care acesta il poate oferi. Iar cel mai bun pont pentru a organiza un botez repede si in cei mai simpli pasi, este sa il faci ziua. Evenimentul va fi destul de obositor pentru micutul bebelus care si asa va fi supus unui stres destul de mare in ziua botezului la biserica, iar apoi la scaldat acasa.

Numai faptul ca interactioneaza cu o multime de oameni se va dovedi destul de obositor pentru copil. Prin urmare cei mai simpli pasi de a organiza un botez pot fi stabiliti chiar de acasa, iar invitatiile, plicurile de bani, tortul si prajiturile - pot fi si ele chiar de acasa comandate.