Stilul personal, un must-have in fashion

In moda, conteaza cel mai mult sa iti definesti un stil personal, sa nu ajungi sa copiezi tot ce vezi pe la prezentarile de moda si sa te opresti doar la acele elemente vestimentare care te reprezinta.

Expertii in fashion recomanda in primul rand indrazneala cat mai multa ca sa puteti contura un stil personal.

Limitele impuse de cei din jur trebuie depasite, trebuie sa purtati doar ceea ce simtiti ca va sta bine si va avantajeaza. De asemenea, nu trebuie sa renuntati la hainele care va plac dar credeti ca nu sunt pentru varsta dvs. Tineti cont de faptul ca moda nu are varsta.

Liberatea de exprimare este iarasi importanta, asa ca stilul personal se contruieste mai bine daca ai si putina distractie in meniu. Incercati sa purtati hainele care sunt pentru personalitatea dvs. si sa le combinati intr-un stil propriu, creativ.

Deosebit de important este ca tendintele pe care le impun designerii in fiecare sezon sa nu fie puse in practica de fiecare data, numai pentru a fi in trend. In fashion cel mai bine e sa alegi ce ti se potriveste din tot ce ofera designerii si e bine sa puteti sa va conturati un stil cat mai diferit de al altora.

Tinutele pe care le vei alege trebuie sa exprime feminitatea ta, sa fie mereu gata sa iti puna in valoare corpul, insa nu trebuie sa fie nici exagerate, sa arate prea mult din ceea ce aveti mai frumos.

Increderea in sine si atitudinea vor desavarsi stilul personal, asa ca trebuie sa stiti cum sa accesorizati orice tinuta si cum sa o aduceti cat mai aproape de cine sunteti dvs. cu adevarat. Barbatii vor aprecia tot efortul dvs. de a fi la moda in modul personal, vor apreciat ca sunteti dvs. in fiecare element pe care-l imbracati si ca va straduiti sa combinati si elemente care sunt la moda in acea perioada.